Om vår markedsføring

Om Markedsføring Reklame

Det å være selger, eller å reklamere for noe, har de siste årene fått en slags sur gjenklang. Markedsføring er for noen synonymt med å prøve å lure andre. Det er synd, fordi alle som selger varer eller tjenester trenger å markedsføre seg. Det er rett og slett umulig i dagens marked å drive butikk uten markedsføring. Spørsmålet for oss var med andre ord ikke om vi skulle markedsføre oss, men hvordan vi skulle markedsføre oss.

Sannheten er at vi begge har jobbet innen markedsføring tidligere, slik at dette er noe vi har litt kunnskap om og synes er spennende. I så måte satte vi oss tidlig noen prinsipper for hvordan vi skulle markedsføre oss:

  1. Sannferdig markedsføring - Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å ta bildene våre selv. Det er ikke alltid vi klarer det, men vi forsøker så godt vi kan.
  2. Vi skal ikke love at produktene våre vil løse alle dine problemer - Det er gode produkter, og vi er stolte av de varene vi selger. Dermed har vi kanskje lyst å skryte uhemmet av de. Når det er sagt så skal vi også her gi en sannferdig beskrivelse av varene. Vi bruker kun ekte tilbakemeldinger fra kundene våre. 
  3. Min mor er mitt vitne - Det høres naturligvis litt rart ut, men jeg bruker fra tid til annen min mor som “testpanel”. Jeg tror hun heller ville dø enn å si en løgn på internett; så hennes vitnesbyrd kan man ta for god fisk. Men hun er altså min mor.

Utover det så benytter vi oss nesten utelukkende av Facebook til å markedsføre oss. Det er en rimelig måte å spre budskapet sitt på, og tilgjengelig for de som ikke sitter på millioner i reklamebudsjett. Vi benytter oss av det som heter ‘retargeting’; som betyr at hvis du har vist interesse for et produkt, men ikke handlet, så prøver vi å vise deg en tilsvarende annonse igjen senere i håp om at du kanskje ombestemmer deg og handler hos oss allikevel :-D

Og det oppsummerer stort sett hele vår markedsføring. Vi tar bilder selv, skriver våre egne produktbeskrivelse og bruker kun ‘ekte’ tilbakemeldinger i våre anmeldelser.

Hvis du har noe du ønsker å kommentere på dette så er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar.